PROIECTE SPECIALE

GHIDUL SOLUTIILOR SMART CITY

GHIDUL SOLUȚIILOR SMART CITY este realizat de Concord Communication si se distribuie anual, ca supliment specializat al revistei Newsweek România. Ghidul reprezinta singura publicație din domeniu care conține cele mai noi soluții, sfaturi, trenduri despre cum ar trebui să se dezvolte orașele României și publica noutățile momentului în ceea ce priveste modernizarea orașelor, stadiul și proiectele acestora, soluțiile și produsele oferite de furnizori privați. În fiecare an apar noi produse, inovarea se află la cel mai înalt nivel, iar Primarii trebuie să fie informați. 

Scopul acestei inițiative, împreună cu Dezbaterile Smart City pe care le organizăm, este de a stabili un canal de comunicare permanent între autortatile publice si furnizorii privati de solutii tehnologice,  care să ofere informaţii, analize, exemple şi de a sprijini adoptarea unor noi soluţii inovative, de mare ajutor pentru actul administrativ și comunitate.

Dacă doriți sa fiți prezenți in Ghidul Solutiilor Smart City ne  puteti contacta la smartcity@concordcom.ro

Publicația www.GOODNEWS.ro
Good News este o publicatie apreciată de cititori, de stiri corecte, fara “fake news” sau cancan, cu un continut de calitate, impartial prezentat. Pe langa informatiile la zi din: economie, IT&C, afaceri, studii si lifestyle, in cadrul acestei publicatii sunt prezentate povesti de succes ale antreprenorilor creativi, care au reusit in afaceri si care pot deveni modele inspirationale. O sectiune speciala este dedicată stirilor referitoare la transformarea oraselor României in unele inteligente, care sa ofere servicii publice de calitate locuitorilor si turistilor, dar sa poata stimula si dezvoltarea afacerilor. 
 
Va oferim astfel posibilitatea de a le oferi oamenilor vestile pe care le are compania voastra si va cream vizibillitate in spatiul media si online pentru a va promova produsele si serviciile. Pentru rezervare spațiu de promovare ( articole/interviuri/bannere) ne puteți contacta la office@goodnews.ro
Good News este marca inregistrata a Concord Communication 

www.goodnews.ro

READ – LIKE – SHARE – FOLLOW