www.goodnews.info.ro

READ – LIKE – SHARE – FOLLOW

Good News este singura publicatie care promoveaza doar stirile pozitive de ultima ora. Reprezinta un canal de comunicare apreciat de noua generatie de cititori de presa deoarece reprezinta un refugiu in amalgamul de stiri negative prezente in mass media actuala. Good News are doar continut de calitate, impartial prezentat, pentru oameni inteligenti care vor sa fie informati. 

Pe langă informatiile la zi din: economie, IT&C, afaceri, studii si lifestyle, in cadrul acestei publicatii sunt prezentate povesti de succes ale antreprenorilor creativi, care au reusit in afaceri si care pot deveni modele inspirationale. Sunt publicate informatii despre români curajosi, cu intiativa, care vor si incearcă sa schimbe societatea. O sectiune speciala este dedicată stirilor referitoare la transformarea oraselor României in unele inteligente, care sa ofere servicii publice de calitate locuitorilor si turistilor, dar sa poata stimula si dezvoltarea afacerilor. Good News ofera informatii despre petrecerea unui timp liber de calitate si despre un stil de viata adaptat nevoilor omului modern.

Va oferim astfel posibilitatea de a le oferi oamenilor vestile bune pe care le are compania voastra si va cream vizibillitate in spatiul media si online pentru a va promova produsele si serviciile. 

Daca doriti sa va promovati serviciile si produsele prin intermediul acestei publicatii si sa ajungeti astfel la cititorii nostri, prin bannere publicitare, articole si interviuri sau alte proiecte speciale, personalizate, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti comunicatele de presa la office@goodnews.info.ro  

Good News este detinuta si administrata de Concord Communication