MANAGEMENTUL EVENIMENTELOR DE AFACERI
Bespoke services

_MG_4558

Conferinte  B2B /B2C, Forumuri de afaceri, Prezentari, Conferinte de presa, Lansari de produse,  Targuri si expozitii, Gale de premiere, Team building 

Daca vreti ca ceea ce comunicati sa fie usor retinut si sa nu se piarda in imensa piata a mesajelor publicitare, organizarea de evenimente reprezinta un bun mijloc de atragere a atentiei, iar feedback-ul  este foarte puternicComunicarea prin eveniment  ajuta ca mesajul sa fie evidentiat, sa fie rapid de receptionat si usor de inteles. Produsul sau serviciile promovate vor depasi faza cotidianului si a banalitatii iar brandul isi va regasi identitatea.

In functie de eveniment, publicul tinta poate fi selectat astfel incat acesta sa fie alcatuit doar dintre persoanele interesate direct de produsele/serviciile promovate. Astfel, persuasiunea asupra publicului vizat are mai mari sanse de reusita in cadrul evenimentelor si a discutiilor care au loc dupa eveniment.

Evenimentele organizate de Concord Communication pot fi vazute acesand Albumul foto de pe Facebook

AVANTAJELE COMUNICARII PRIN EVENIMENT

  • imbunatatirea imaginii si cresterea notorietatii brandului
  • informarea publicului tinta în legatura cu serviciile, produsele etc
  • castigarea simpatiei publicului
  • lansarea de noi produse si servicii intr-un mod inedit
  • motivarea angajatilor si construirea unei echipe.

  • SERVICIILE NOASTRE

    Stabilirea strategiei / Creare concept de eveniment / Copywriting / Creatie si Design / Logistica / Scenografie / Productie materiale / Parteneriate media /Sponsorship

    Evenimentele organizate de Concord Communication pot fi vazute acesand Albumul foto de pe Facebook.

CONFERINTE

CONFERINTE B2B, B2C

Conferintele reprezinta instrumente importante de marketing si PR. Pot fi organizate in scopul dezbaterii unei teme de interes specifice unui domeniu de activitate sau pentru promovarea unor servicii si produse catre partenerii de afaceri si clienti.

Avantajele organizarii de conferinte: comunicarea organizata catre partenerii de afaceri si clienti, in cadrul evenimentului, dar si prin intermediul mass-media, daca se doreste ca presa de specialitate sa participe, cresterea reputatiei companiei in mediul de afaceri.

Concepem evenimentul, asiguram prezenta speakerilor, invitatilor, partenerilor media si a sponsorilor, realizam grafica si scenografia, copywriting si prezentari.

gala

GALE DE PREMIERE

In cadrul acestor evenimente sunt premiate valorile unui domeniu de activitate sau cei mai merituosi angajati, companii care au obtinut rezultate remarcabile sau persoane care au contribuit in mod  deosebit la realizarea unui obiectiv important pentru comunitate.

Organizarea unor astfel de evenimente implica o logistica bogata pe care o putem asigura pentru dumneavoastra: locatii, scene, decoruri, scenarii, personalitati, moderatori, programe artistice, invitati, cadouri business, catering, invitatii, discursuri, trofee, diplome, prezentari etc.

Ne laudam cu o bogata experienta in organizarea unor astfel de evenimente de premiere si va acordam tot sprijinul in realizarea unei Gale memorabile.

conferinta de presa3

CONFERINTE DE PRESA

Succesul unei conferinte depinde  de tema abordata, care trebuie sa fie de interes pentru un anumit domeniu, de numarul ziaristilor participanti, de intelegerea mesajului transmis si de reflectarea acesteia in presa.

De aceea, organizarea conferintei trebuie lasata in seama noastra, a specialistilor. Alegem ziua potrivita pentru organizarea conferintei. Realizam si transmitem invitatiile. Preluam confirmarile si ne asiguram de prezenta ziaristilor si a altor persoane relevante.

Moderam conferinta de presa pentru dumenavoastra, realizam mapa de presa pentru ziaristi si monitorizam articolele aparute in presa.

TEAMBUILDING

TEAM BUILDING

Orice companie are nevoie de o echipa de angajati bine sudata, care sa lucreze impreuna pentru atingerea unor obiective comune. Angajatii sunt oglinda si imaginea companiei in relatia cu tertii, de aceea teambuilding-ul are drept scop inchegarea echipei, imbuntatirea comunicarii intra si intre echipe, motivarea echipei, relaxarea si detensionarea acesteia.

Team Building de socializare prin organizarea de activitati in echipe pe diverse teme: Competitivitate, Supravietuire, Aventura,  Adrenalina, Constructii, Showtime, Talent, Explorare, Responsabilitate Sociala, Activitati Artistice sau Team Building pentru dezvoltarea abilitatilor profesionale prin training-uri personalizate.

Va oferim cele mai bune locatii care sa corespunda scopului definit, va propunem activitati pe care sa le desfasurati cu echipa si le implementam, realizam invitatiile (copywriting si design) si centralizam inscrierile, cream si realizam materiale promotionale, diplome, trofee, bannere, mape de prezentare etc.

targ

TARGURI SI EXPOZITII

Compania noastra va pune la dispozitie servicii de organizare a intregului eveniment (concept, locatie, standuri, participanti, campanie de publicitate si comunicare, vizitatori, concursuri, conferinte, programe artistice, hostess) sau servicii individuale pentru companie care participa in cadrul unui Targ expozitional (concept stand, campanie de publicitate si comunicare pentru atragerea potentialilor clienti si parteneri de afaceri la stand, hostess).

PETRECERI CORPORATE

PETRECERI CORPORATE

Organizam petreceri pentru angajatii companiei. Punem la dispozitie scenografie, artisti, catering, locatii, recuzita etc. Se pot organiza petreceri  tematice, in cluburi sau restaurante, la munte, la mare sau in orice alta locatie.

Aceste evenimente, organizate de regula la finalul anului sau in momentul aniversarii unor ani de existenta a companiei  reprezinta un prilej de relaxare si distractie pentru angajati.

lansare produse

LANSARI DE PRODUSE SI SERVICII

Avand in vedere ca in ultimii ani, pe piata bunurilor de larg consum  se remarca o crestere puternica a concurentei in ceea ce priveste aparita de noi produse, lansarea acestora pe piata  reprezinta un moment important in viata unei companii.

Echipa noastra va ajuta in organizarea  evenimentelor de lansare a noilor produse si servicii si va pune la dispozitie urmatoarele servicii: realizarea scenariului, alegerea locatiei, realizarea prezentarii produsului si caracteristicilor acestuia (diverse metode), materiale promotionale,  invitati speciali-personalitati,  publireportaje, interviuri, social media, relatia cu presa.

Pentru solicitarea unei oferte personalizate va rugam sa ne contactati.