CALENDARUL EVENIMENTELOR 2021

#2021  SUMMIT de ENERGIE

11 noiembrie 2021, Online

Cum arată viitorul energetic al României?

Cea de a patra ediție a Summitului de Energie are loc într-un context aparte, în care întreaga Europă este afectată de o criză energetică, impactul pe care îl are asupra populației și afacerilor din multe alte domenii fiind din ce în ce mai vizibil.

Află detalii AICI..

energie

Maratonul soluțiilor pentru orașe și comunități inteligente 2021

25 Noiembrie, Brașov

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart Cities  (ediția a a XIV-a) și  beneficiază de participarea factorilor de decizie la nivel național și local, ceea ce face din acest eveniment cea mai importantă inițiativă de promovare și comunicare în domeniul orașelor inteligente.

Dacă doriți să aveți o prezentare în unul dintre paneluri, puteți trimiteți solicitare la office @ concordcom . ro

Află detalii AICI

BANNER DEZBATERILE SMART CITIES site 1920 - 72dpi

Concord Communication organizează evenimente de business la cererea companiilor sau propriile evenimente. Dacă doriți să vă oganizăm evenimentul sau să vă alăturați, celor anunțate mai sus, în calitate de Parteneri ( ocazie cu care beneficiați de promovare și puteți desemna reprezentanți în paneluri) vă rugăm să ne scrieți la office@concordcom.ro

GHIDUL SOLUȚIILOR SMART CITY, ediția  2020, a fost publicat în variantă digitală și poate fi accesat gratuit.

Cuprinde soluții de digitalizare a administrației publice,  soluții pentru educație, mobilitate, managementul deseurilor, studii de caz ale unor orașe din lume, sfaturi pentru edili, modalități de finanțare a proiectelor de dezvoltare a orașelor, dar și care sunt principalele probleme sesizate de locuitorii urbani. Multe alte articole pot fi găsite în cadrul acestui Ghid. Varianta PDF poate fi descărcată aici

GHIDUL SOLUȚIILOR SMART CITY este realizat de Concord Communication si se distribuie anual, ca supliment specializat al revistei Newsweek România.

Attachments