aboutus

CUM VA AJUTAM 

Ceea ce ne diferentiaza de marile companii de relatii publice si publicitate este ca putem oferi aceeasi calitate a serviciilor, dar la preturi mai mici.

Reprezentam o companie cu capital autohton si activam in acest domeniu din 2013. Pana in prezent am colaborat si am stabilit parteneriate cu firme importante din diverse domenii de activitate.

Oferim servicii in domeniul relatiilor publice si al comunicarii, dezvoltarii si consolidarii imaginii de brand. Realizam strategii si implementam campanii de informare, de educare a publicului sau de constientizare, de schimbare a atitudinilor si comportamentului publicului fata de valorile, produsele si serviciile clientilor nostri. Folosim metode si canale de promovare adaptate noilor generatii si mediului digital.

Planificam si organizam evenimente B2B la cererea companiilor, dar si propriile evenimente (conferințe si dezbateri, targuri si expozitii, lansari de produse, gale de premiere, campanii CSR). Evenimentele de afaceri pe care le organizam ofera participantilor posibilitatea de a afla noutatile si trendurile din industrii, care sunt strategiile la nivel guvernamental si impactul acestora asupra mediului de afaceri, de a face schimb de idei si experienta,  de a crea conexiuni valoroase si de dezvoltare a retelelor de cunostinte, punand astfel bazele unor noi parteneriate. La evenimentele organizate de noi pana acum au participat mii de persoane din mediul de afaceri, administratie publica, mediul universitar, presa, organizatii nonprofit etc. Toate actiunile au fost reflectate in presa, unde au fost inregistrat sute de aparitii si sute de mii de vizualizari in mediul online. Aflati mai multe despre serviciile de Managementul Evenimentelor si Evenimente organizate in trecut.

Ajutam clientii sa isi creasca vizibilitatea prin intermediul mass-media online, scrisa si TV:

  • Realizam comunicate de presa, advertoriale, interviuri, emisiuni si suplimente (print si online) specializate pe diverse domenii, in colaborare cu diverse companii de presa
  • Cu ajutorul propriului nostru canal de presa – GoodNews.info.ro – care reprezinta un instrument de promovare in plus – transmitem mesajele si  propagam informatiile si vestile noi unui public numeros
  • Contractam pentru clientii nostri spatii publicitare in presa si realizam materialele de promovare.

Aflati mai multe despre relatia cu mass media.

Completam portofoliul de servicii cu realizarea de materiale promotionale si publicitare care pot insoti campaniile de relatii publice si organizarea de evenimente sau pot fi realizate in mod independent (mape si brosuri de prezentare, bannere, lanyard-uri, agende, pixuri si orice alte obiecte de promovare care pot fi personalizate).

DE CE SA NE ALEGETIrelatii publice si comunicare2

Pentru ca avem peste 15 ani experienta in Mass-Media, PR si Advertising.
Pentru ca noi gasim cele mai bune solutii pentru clienti, la cele mai mici costuri.
Pentru ca va ajutam sa va promovati  prin toate metodele specifice.
Pentru ca stim sa organizam evenimente de promovare si brand awareness.
Pentru ca va ajutam sa lansati noi produse si servicii.
Pentru ca va  reprezentam eficient in relatia cu presa.

 

 

Vreti sa cresteti vizibilitatea companiei? Aveti servicii si produse pe care vreti sa le promovati? Trebuie doar sa ne contactati. 

DATE DE CONTACT

E-mail:

office@concordcom.ro

Telefon: +40729.990.536; 

Adresa: Str. Caineni, Nr.15, Sector 1, Bucuresti